LASKUJEN MAKSAMINEN GLADIUS KIRKKONUMMI RY:lle /TÄRKEÄÄ!

Hei

Luettehan alla olevan viestin huolellisesti. Viestissä tietoa laskutuksesta sekä peruutusehdoista.

1) VISMA FINANCIAL SOLUTIONS OY / TILINUMERO LASKUISSA MUUTTUU 3.8.2023 alkaen

Gladius Kirkkonummi ry on siirtänyt laskujen reskontran , saatavien eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle alkaen 3.8.2023.

Käytännössä tämä merkitsee seuraavaa: suoritus seuralle kulkee Visma Financial Solutions Oy:n kautta Visma Financial Solutions lähettää maksuhuomautukset..

TILINUMERO UUSISSA LASKUISSA ON FI2357169020052929 . Käytättehän aina laskussa olevaa tilinumeroa sekä laskun viitenumeroa maksaessanne laskua.

Huom. Vanhat laskut ovat ennallaan, eli laskut, jotka on lähetetty ennen 3.8., joten käytättehän aina laskulla olevaa tilinumeroa. Laskut löytyvät normaaliin tapaan myös myClub-tililtä. Maksamiseen liittyvissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä laskutuspalvelun numeroon 02 4808 8020 tai sähköpostilla osoitteeseen fsf.asiakaspalvelu@visma.com.

Mikäli tarvitsette lisää maksuaikaa laskullenne, niin olkaa yhteydessä ennen laskun erääntymistä: seurakoordinaattori@gladius.fi. Kun lasku on erääntynyt tulee maksusuunnitelmasta olla yhteydessä ja sopia Visma Financial Solutionsin kanssa.

2) KURSSIEN LASKUTUS

Kurssitoiminnan laskut syyskauden kursseista lähetetään viimeistään 14.8.2023 sähköpostitse. Tarkastattehan myClub tililtänne, että teillä on käytössä oikea sähköpostiosoite, jonne lasku lähetetään.

3) KURSSIEN PERUUTUSEHDOT

PERUUTUSEHTO AIKUISTEN KURSSIT JA LASTEN KURSSIT KESTOLTAAN ALLE 3KK : Kurssipaikan voi perua veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua (7 vrk). HUOM! Peruuttamaton kurssi laskutetaan kokonaan! Myöhemmin kuin 7 vrk tullut kurssipaikan peruutus laskutetaan kurssin hinnan mukaisesti.

Peruutus tulee tehdä sähköpostilla viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamisajankohtaa: seurakoordinaattori@gladius.fi. (Huom. Kurssia ei voi peruuttaa myClubin kautta!).

HUOM! Myös jonopaikat tulee peruuttaa, mikäli paikkaa ei aio ottaa vastaan esim ensimmäisen pidetyn kurssikerran jälkeen! Mikäli paikkaa ei peru ja jonosta pääsee mukaan ryhmään, niin silloin laskutetaan koko kurssimaksu.

PERUUTUSEHTO LASTEN JA NUORTEN KURSSEILLE KESTOLTAAN YLI 3KK: Kurssipaikan voi perua veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua (7 vrk). Mikäli peruuttaa kurssin jo sen alettua, niin on velvollinen maksamaan kurssin alkamisajankohdasta, peruutus ilmoitukseen saakka menneitä kertoja vastavaan summan sekä toimistokulun 30 €.

Mikäli teillä heräsi kysmyksiä, haluatte perua kurssipaikan tai tehdä muita muutoksia ilmoittautumiseen, niin laitattehan sähköpostia: seurakoordinaattori@gladius.fi. Olen lomalla ajan 5.8.-12.8.2023, mutta vastaan kaikkiin viesteihinne sekä reagoin esim peruutuksiin, heti lomalta palattuani.

Hyvää viikonvaihdetta!