Peruutusehdot


 1. Gladius Kirkkonummi ry tarjoaa palvelujaan pääsääntöisesti jäsenilleen. Ensimmäisen kurssimaksun yhteydessä tulee myös jäsenmaksu, joten jokainen kurssille osallistuva on kyseisen kalenterivuoden ajan Gladius Kirkkonummi ry:n jäsen.

  Jäsenmaksu on 20€ /vuosi. Jäseniksi voi liittyä myös muut kuin kursseille osallistuvat. Jäsenyys on aina henkilökohtainen. Alle 18-vuotiaan sopimuksen hyväksyy aina huoltaja ilmoittautumisen yhteydessä.

 2. PERUUTUSEHTO AIKUISTEN KURSSIT JA LASTEN KURSSIT KESTOLTAAN ALLE 3KK : Kurssipaikan voi perua veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua (7 vrk). HUOM! Peruuttamaton kurssi laskutetaan kokonaan! Myöhemmin kuin 7 vrk tullut kurssipaikan peruutus laskutetaan kurssin hinnan mukaisesti.

  Peruutus tulee tehdä sähköpostilla viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamisajankohtaa: seurakoordinaattori@gladius.fi. (Huom. Kurssia ei voi peruuttaa myClubin kautta!).

  HUOM! Myös jonopaikat tulee peruuttaa, mikäli paikkaa ei aio ottaa vastaan esim ensimmäisen pidetyn kurssikerran jälkeen! Mikäli paikkaa ei peru ja jonosta pääsee mukaan ryhmään, niin silloin laskutetaan koko kurssimaksu.

  PERUUTUSEHTO LASTEN JA NUORTEN KURSSEILLE KESTOLTAAN YLI 3KK: Kurssipaikan voi perua veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua (7 vrk). Mikäli peruuttaa kurssin jo sen alettua, niin on velvollinen maksamaan kurssin alkamis ajankohdasta, peruutus ilmoitukseen saakka menneitä kertoja vastavaan summan sekä toimistokulun 30 €.

  Peruutus tulee tehdä sähköpostilla: seurakoordinaattori@gladius.fi.
  HUOM! Myös jonopaikat tulee peruuttaa, mikäli paikkaa ei aio ottaa vastaan!

  Lyhyitä poissaoloja ei tarvitse ilmoittaa, eikä niitä hyvitetä. Jos kurssi peruuntuu tai keskeytyy kokonaan sairauden takia, hyvitetään käyttämättä jääneet opetuskerrat (lääkärintodistus esitettävä).

  HUOM! Myös jonopaikat tulee peruuttaa, mikäli paikkaa ei aio ottaa vastaan esim ensimmäisen pidetyn kurssikerran jälkeen! Mikäli paikkaa ei peru ja jonosta pääsee mukaan ryhmään, niin silloin laskutetaan koko kurssimaksu.

 3. Kurssin järjestäjästä (Gladius Kirkkonummi ry) johtumattomasta syystä tapahtuva ohjaustunnin peruuntuminen ei oikeuta osallistumismaksun palauttamiseen asiakkaalle eikä korvaavien ohjaustuntien järjestämiseen. Ennalta arvaamaton tilanne voi olla esim. oksennus-tai kakkavahinko altaalla, joka estää altaan käytön asiakkailta ja kurssilaisilta kyseisenä ajankohtana. Mikäli kurssi keskeytyy kokonaan seurasta riippumattomasta syystä : 1) jos kurssista on käyty alle puolet, seura palauttaa puolet kurssimaksusta 2) mikäli kurssi keskeytyy puolen välin jälkeen seura ei hyvitä kurssimaksua.

 4. Gladius Kirkkonummi ry:n kursseille ei saa tuoda ystäviä tai muita perheenjäseniä vieraiksi.

 5. Mikäli asiakas ei noudata sopimusehtoja voidaan hänen osallistumisensa kurssille sekä jäsenyytensä irtisanoa päättymään välittömästi ilman velvollisuutta palauttaa kurssi-tai jäsenmaksua.