Ohjeet


OHJEITA UIMAKOULULAISELLE:

  1. Muistattehan, että kaikkien kurssilaisten tulee maksaa uimahallin sisäänpääsymaksu. Uimahallin kassalta saa ostettua joko kertakortin tai sarjakortin.

  2. Uimakoululaisten kokoontuminen on ryhmäpukutilassa, jonne pääsee niin naisten kuin miestenkin pukutuloista. Ryhmäpukutilaan pääsee myös suoraan käytävältä hieman ennen miesten pukutilojen ovea. Voitte käyttää teille sopivaa pukutilaa. Saattaja huolehtii, että lapsi on ryhmäpukutilassa kurssin ilmoitettuna aloitusaikana uinti valmiudessa eli uikkari, pyyhe, sauna-alunen sekä mahdollisesti uimalasit mukanaan. Uima-asun pukemista ja riisumista kannattaa harjoitella etukäteen.

  3. Opettaja ja apuopettajat ottavat ryhmän haltuun nimenhuudon jälkeen ja suihkujen kautta kulkevat altaalle.

  4. Opetusaika altaalla on n. 30 min.

  5. Opetuksen päätyttyä ohjaajat ja lapset palaavat ryhmäpukutilaan saunojen ja suihkujen jälkeen. Huoltaja on vastassa kurssin ilmoitettuna päättymisaikana. HUOM! Mikäli huoltaja on itse uimassa ja lapsi jää myös kurssin päätteeksi vielä allastiloihin, niin ehdottoman tärkeää on, että huoltaja on välittömästi noutamassa lasta opetuksen päätteeksi altaalta. Lasta ei jätetä yksin kulkemaan allastiloihin!

  6. Yhden kerran satunnaisista poissaoloista ei tarvitse erikseen ilmoitella.

OHJEITA ILMOITTAUTUMISEEN:

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu myClub- palvelussa, jossa esillä myös kaikki ajankohtaiset kurssit kuvailuineen.

Selataksenne kursseja teidän ei tarvitse rekisteröityä, kaikki kurssit löytyvät sivun ylävalikosta kohdasta tapahtumat. Tapahtumat kohtaa klikattuanne alle aukeaa kaikki aktiivinen sekä tuleva toiminta. Vasemmalla näkyy myös `suodatus`, jota klikkaamalla pääsette etsimään tiettyä kurssia. Valittuanne sopivan kurssin klikatkaa kohtaa `ILMOITTAUDU`, jonka jälkeen lisäätte osallistujan tiedot. Ilmoittautumiseen kurssille osallistuvan tiedot: Nimi, syntymävuosi, kotiosoite, sekä jos kyseessä lapsi, niin huoltajan puhelinnumero sekä nimi. Lisäksi sähköpostiosoite, joka on aktiivisesti käytössä. Seuramme tiedottaminen tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostitse ja laskut lähetetään myös sähköpostiin!

Luettehan huolellisesti kurssin vaatimukset sekä minkä ikäisille kurssi on tarkoitettu, kun kyseessä lasten toiminnot.

Mikäli oikean kurssitason valinta mietityttää, niin ajatuksia voi kysyä ohjaajalta sekä mielellään perheet voivat myös itse käydä testaamassa oman lapsen uimataitoa, jotta saa hieman käsitystä, minne suunnata seuraavaksi. Muutoinkin on ihan hyvä olla jokin käsitys oman lapsen vedessä liikkumisen taidoista.

Kursseista ja ilmoittautumisesta voi kysyä myös: seurakoordinaattori@gladius.fi.