Vesipallo


Oletko valmis pulahtamaan veden virkistävään maailmaan ja kokemaan iloisen ja energisen treeni meiningin? Etsitkö aktiivista harrastusta, joka yhdistää kuntoilun, tiimityön ja veden elementin? Tule mukaan uimaseuramme aikuisten vesipallon treeneihin!

Gladiuksen vesipallo treeneissä on tilaa kaikille, oli kokemuksesi lajista mikä tahansa. Voit olla vasta-alkaja tai kokenut vesipalloilija – tärkeintä on halu heittäytyä mukaan ja nauttia yhdessä tekemisestä. Treenien lähtökohtana on kannustava ja positiivinen ilmapiiri, jossa jokainen pelaaja tuntee itsensä tervetulleeksi.

Vesipalloa treenataan kerran viikossa, tiistaisin klo 20:30. Ohjatuissa treeneissä uidaan, harjoitellaan lajinomaisia tekniikoita sekä tietysti pelataan. Pyrimme myös kauden aikana pelaamaan harjoitusotteluita vastaavien harraste porukoiden kanssa.

HUOMIOITHAN, että Gladiuksen aikuisten toiminnot ovat hallin aukioloajan ulkopuolella! Uimahallin kassa sulkeutuu klo 20.00., joten ostathan sisäänpääsymaksun esim sarjalipun etukäteen.

Image