ALKUTALVEN TAPAHTUMIA

TALVINEN TERVEHDYS

Tammikuun alussa alkanut kurssitoiminta on päässyt hyvin vauhtiin ja pian lähestytään jo talvilomaviikkoa! Koululaisten talviloma on viikolla 8 ja näin ollen ajalla 19.2.-25.2. ei ole kurssitoimintaa.

Ennen talvilomaviikkoa on mahdollisuus tulla mukaan yhteisiin talviuinti kertoihin. Yhteisiä talviuinteja on kolmena keskiviikona 31.1., 7.2., sekä ystävänpäivänä 14.2. klo 18.30. Rohkeasti mukaan testaamaan tätä trendi ”lajia”, jonka terveydelliset hyödyt ovat vertaansa vailla. Keskiviikko illoissa sinua on Syväjärven rannalla tsemppaamassa ja vinkkejä jakamassa, talviuintiin hurahtanut kokemuasasiantuntija Virpi Jussila.

Ystävänpäivää ennen, tiistaina 13.2. klo 20.30 ,kutsumme sinut aikuisliikkujan mukaan seuramme vesipallo treeneihin! Tervetuloa tutustumaan tähän hauskaan, mutta haastavaankin lajiin, vaikka yhdessä ystävän tai puolison kanssa. Parasta palloilua tiedossa 😉

Tammikuun alussa alkanut, ensimmäinen kurssijakso päättyy pääosin viikolla 12, ja sen jälkeen käynnistyvät loppukevään kurssit. Loppukevään kurssit ovat nähtävillä myClubissa helmikuun alussa. Kesä toimintaakin on tiedossa! Kesän uimakoulut sekä lasten uinti-ja liikuntaleirit pidetään jälleen kesäkuun alussa ja niiden yksityiskohtaisemmat tiedot löytyvät myClubista maaliskuun alussa.

Seuraathan meitä somessa (Facebook ja Instagram), siellä myös ajankohtaista tietoa tapahtumista ja kursseista!

Kaikki kurssit ja ilmoittautuminen: gladius.myclub.fi/flow/events/public

Tiedustelut ja kysymykset: seurakoordinaattori@gladius.fi.

Hyvää alkanutta viikkoa!